We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Click here for more information.
AcceptReject
Photo of Zeke Khaseli
Photo of Zeke Khaseli

Zeke Khaseli

“Kalo di Inggris atau Amerika, orang kalo ngomong dan nyanyi itu sama, coba perhatiin deh, kayak….apa yah..begitu loe nulis lirik itu seolah-olah loe itu adalah seorang yang ngerti banget tentang puisi, menurut gue, common people don’t do that, common people justru ngomng aja & istilahnya orang itu nge-rap, makanya sebenernya itu semangat gue itu nge-punk dan nge-rap sih sebenernya. Gue bukannya kayak pengen matahin peraturan itu.”

Available to Watch

    ROCKET RAIN

    Anggun Priambodo Indonesia, 2013

    There’s a breezy vibe to Anggun Priambodo’s Rocket Rain, despite the heavy subject matters under discussion by the central duo. The pain of divorce and responsibilities of adulthood come under investigation, but Priambodo finds room for colorful, fantastic asides—including some dancing genitalia!

    HD
    More info

Composer

Voice